Wednesday, April 18, 2007

Banta-viktminskning

1)
Om du väljer att ta tag i dina viktproblem för att lösa dem på lång sikt så står ViktVäktarna beredda att göra allt för att stötta och hjälpa dig på vägen. Med ViktVäktarnas program Points Plan är allt tillåtet, inget är förbjudet. Det som krävs av dig är planering och viljan att förändra dåliga vanor till bra vanor.
{
2)
På Aftonbladets avdelning "Gå ner i vikt" hittar du många intressanta och detaljerade artiklar och reportage om allt som berör vikt, viktproblem, viktminskning och övervikt.
{
3)
Viktlinjen är i första hand till för dig som har ohälsosam övervikt och syftet är att du ska få vägledning, peppning och ett och annat gott skratt. Genom att bli medlem på Viktlinjen får du tillgång till alla funktioner som ger dig möjlighet att följa dig själv viktmässigt. Du får också möjlighet att ställa frågor till läkare som är specialister på fetma och fetmarelaterade problem och sjukdomar. Dessutom kan du tala med andra i samma situation som du själv i diskussionsforumet Pratkvarnen.

4)
Tidningen iForm.se skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund mat, fettfattig mat, medicin, sex, psykologi och samliv, naturlig hudvård, aktiv fritid och alternativ behandling.

5)
Hos NetDoktor.se Mat & Kropp hittar du detaljerad information om övervikt och viktminskning. Du kan även delta i olika diskussiongrupper och diskutera vikt och viktminskning, hitta bra matecept, fråga Netdoktors experter om mat, näring och övervikt och mycket mer.
{

6)

Paulúns näringslära är en sajt för dig som tränar och vill gå ner i vikt: Den ger dig allt du behöver veta inom näringslära, träning, motion, konditionsträning, viktminskning, styrketräning och fitness.
{
7)
Vitalas grundades 1987 och har sedan dess utvecklats till ett av de ledande företagen inom naturmedel i Sverige och erbjuder naturprodukter för ditt välbefinnande, såväl när det gäller inre som yttre hälsa. På deras hemsida kan du bl a köpa kosttillskott avsett som hjälp vid viktminskning.
{
8)
Dietist.com är en hemsida med kostråd inom olika områden såsom övervikt och högt blodtryck och för viktminskning. Sidan utvecklas kontinuerligt och fler tjänster och kostråd är under uppbyggnad.
{
9)
I Viktklubben använder man CambridgeKuren som ett hjälpmedel för viktminskning. Ju fler måltider du byter ut mot CambridgeKurens soppor och mjölkdrinkar - desto snabbare blir enligt Viktklubben din viktminskning. Det är helheten i ett viktminskningsprogram som ger varaktigt resultat och tillsammans gör ni ett program som passar just dig som bl a lär dig sunda matvanor, betydelsen av motion mm.

10)
BMI Direkt är ett kostnadsfritt stöd för dig som vill gå ner i vikt och ger en allmän rådgivning för alla som har frågor om övervikt och viktminskning . Du får även ett specialanpassat viktminskningsprogram för ett av de läkemedel som finns för behandling av övervikt.


No comments: