Wednesday, April 18, 2007

Banta-viktminskning

Lepigen Superstrong
Vi har nu genom flera år av kliniska tester och genom analys av våra kunders rapporterade viktminskningsresultat, lyckats ta fram den mest optimala formulan för fettförbränning & viktminskning, -Lepigen Superstrong.

Inte nog med att du kommer att få upp till 25% bättre resultat med Lepigen Superstrong, vi säljer den också för samma pris som föregångaren Lepigen 60 kapslar.

Av samma anledning kommer också vår gamla produkt Lepigen 60 kapslar att utgå för att helt ersättas med Lepigen Superstrong.

En bra produkt har nu blivet ännu bättre

Lepigen Superstrong innehåller följande:

1.Ephedra Sinica extrakt (PTE10%): Kinesisk Ephedra också känd som öken örten Ma-Huang. Ephedra är en kraftfull ört som växer framförallt i Mongoliet och gränsen till Kina. Den har använts i den Kinesiska medicinen de senaste 5000 åren. Det är från denna planta forskarna extraherar efedrin, ett av de mest kända ämnena som används för att behandla t.ex. astma, allergier mm. Efedrin simulerar effekten av kroppens eget adrenalin. Efedrinet ger dig en ökad energi och koncentration, den dämpar också hungern och suget efter godis och sötsaker. Ämnesomsättningen ökar eftersom kroppen behöver omvandla mer fett till energi vilket i sin tur ger en automatisk viktminskning.

2.Guarana extrakt (PTE22%)
Guarana är en form av naturligt koffein, som är mycket snällare mot kroppen än tex. det koffein man finner i kaffe. Preparatet framställs från Guarana-växtens frön. Det har en uppiggande och stimulerande effekt och kan vara en perfekt hjälp vid nattarbeten och tidiga mornar - eller inför träningspasset. 250mg Guarana extrakt motsvarar ca 60-70mg koffein. Koffein förstärker även effekten av Ephedra och gör Ephedra effekten mer potent & effektiv för viktminskning .

3.Chromium Picolinate. Hjälper till att bibehålla en normal metabolism. Chromium är en viktig del av GTF (glukos tolerans faktor) molekyl. GTF är en viktig co faktor för insulin och regleringen av blodsockret vilket är nödvändigt för en ordentligt fungerade metabolism (fettförbränning). Chromium reducerar också suget efter socker och sötsaker vilket är en bra egenskap om man vill minska sin vikt. Picolinate är en speciell form som gör att kroppen lätt tar upp ämnet.

4.White Willow Bark extrakt (99,9% Salicin). Salicin är samma ämne som finns i bl a Aspirin. Naturligt Salicin från white willow bark orsakar inte magkatarr som Aspirin kan göra. Salicin bidrar till en ökad fettförbränning och ökar därmed viktminskningen dramatiskt genom den synergiska samverkan med Ephedra örtens efedrin.

5.Piperine 98% (Piper Nigrum). Piperine utvinns ur svartpeppar (Piper Nigrum) och är Pantentsökt i USA för upptäckten att just Piperine ökar ämnesomsättningen markant med en god viktminskning som följd.

6.Optimal Formula. Genom en väl avvägd mängd av varje komponent av dessa 5 naturliga ämnen så ha vi lyckats att få fram den mest effektiva fettbrännaren på marknaden. Den synergiska samverkan mellan dessa har noggrant komponerats för att optimalt resultat skall kunna erhållas.

1 förpackning innehåller 60 tabletter, tabletterna har brytskåra för att underlätta dosering. 1 tablett innehåller: 600mg Ephedra Sinica extrakt (PTE10%), 250mg Guarana (PTE 22%) extrakt, 5mg Chromium Picolinate (99,5%), 20mg Salicin (99%), 10mg piperine (98%).

Rekommenderad dosering: Behandlingsstart: Första veckan doseras ½ tablett 1 gång dagligen, vecka 2, ½ tablett 2 ggr dagligen. Vecka 3 och 4, 1 tablett 1-2 ggr dagligen. Efter 4-5 veckors behandling bör man göra ett uppehåll på 2-4 veckor innan en ny behandlig på 4-5 veckor påbörjas.

Normal dosering (vana användare). ½ - 1 tablett 2-3 ggr dagligen 30-60 minuter innan matintag.

Varning!
Denna produkt innehåller naturligt efedrin och därför bör den inte användas av personer under 18år, ammande, gravida eller personer som lider av högt blodtryck, hjärtsjukdomar, migrän, psykiska besvär, förstorad prostata. Personer som medicinerar av läkare utskriven medicin skall alltid konsultera läkaren om lämpligheten att kombinera med Lepigen.

HANDLA LEPIGEN HÄR

HÄLSA SKÖNHET BANTNING

No comments: